Captain Jack

Crew

Suleyman-Captain-JackDe Captain Jack wordt bemand door vier crewleden. De kapitein van het schip is Süleyman, die natuurlijk vooral luistert naar de naam Captain Jack. Süleyman vaart al meer dan tien jaar als kapitein rond op verschillende gülets. Hij is daarmee een buitengewoon ervaren schipper, die bovendien het vaargebied zeer goed kent. Hij weet feilloos de meest bijzondere en afgelegen baaitjes te vinden en loodst de Captain Jack onder alle omstandigheden veilig de haven binnen.

 

 

 

 

Suleyman-kokNaamgenoot Süleyman zorgt voor de inwendige mens. In zijn kleine kombuis tovert hij elke dag heerlijke mediterraanse gerechten tevoorschijn. Hij maakt graag gebruik van verse, lokale ingrediënten, die hij samen met de rest van de crew inkoopt op de plaatselijke markt en hij vangt zijn vis bij voorkeur zelf! Deze scheepskok heeft echte zeebenen en meer dan twintig jaar kookervaring aan boord. Uiteraard helpt hij de kapitein ook bij het hijsen en strijken van de zeilen en met allerhande andere klusjes op het schip.

 

 

 

 

AliAli is al ruim tien jaar op zee te vinden, als matroos en als schipper. Deze zeeman kent de Captain Jack op zijn duimpje en is altijd op het juiste moment op de juiste plek aan boord te vinden om het anker neer te laten, de boot af te meren, de zeilen te hijsen, maar ook om je van een drankje te voorzien of alle gasten van de ankerplaats naar de wal te varen in het bijbootje.

 

 

 

 

 

GizemGizem is het jongste en enige vrouwelijke crewlid. Zij vaart sinds 2012 mee op de Captain Jack. Gizem staat de rest van de crew bij tijdens het voorbereiden van de maaltijden, het aan- en afmeren en zorgt ervoor dat het schip er spic and span uitziet.