Captain Jack

Cruise op maat

cruise op maat

Je eigen reis samenstellen met de cruise op maat

Heb je andere wensen dan de reizen die we aanbieden? Captain Jack helpt je graag met je eigen reis samenstellen. De vakantie van je leven op een van de Gulets die op deze website staan. Je kunt met een onbezorgd gevoel op een van onze schepen opstappen en direct beginnen met genieten.

Samen maken we de reis langs de prachtigste baaitjes in Turkije en Griekenland waar we authentieke dorpjes, baaien met azuurblauw water en mooie plekjes kunnen ontdekken.
Geniet van het goede leven met een heerlijk drankje terwijl je geniet van de zonsondergang. Volop opladen met alle vitamine D en het heerlijke eten aan boord. Jij bepaalt de cruis op maat en wij doen de rest.

Wat voor reizen zijn er allemaal mogelijk? Met de cruise op maat zijn er volop mogelijkheden.
Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een blue cruise in combinatie met fietsen. Fietsen en varen langs de prachtige Lycische kust van Turkije. De routes gaan dwars door schitterende natuur met prachtige vergezichten, langs overblijfselen van oude beschavingen en door pittoreske Turkse dorpjes.

Maar ook een yogacruise inclusief duiken of een yogacruise met bootcamp behoren tot de mogelijkheden. Of een yogavakantie met je kinderen, er zijn zoveel mogelijkheden.

Of zou je graag een week willen vertoeven op de boot met een nudistenreis? Ook dat is mogelijk.
We geven je hier graag meer informatie over.

Daarnaast bieden we ook mogelijkheden voor zakelijk zeilen. Samen met jouw team werken aan plannen en nieuwe ideeën creëren terwijl de bemanning zorgt voor heerlijk een eten en de prachtige baaien. Met deze prachtige omgeving ontstaan de ideeën vanzelf let maar op.

Captain Jack beschikt over een groot netwerk om invulling te geven aan een bluecruise op maat en denkt graag met je mee om er een bijzondere vakantie van te maken.
Denk hierbij ook aan diverse excursies of een week met je jaarclub of als incentive?

Aan boord van een traditionele Turkse Gület vaar je met de kapitein en zijn bemanning, langs de meest mooie Azuurblauwe baaien met een eeuwenoude geschiedenis. Tijdens de cruise geniet jij op het dek van de gület heerlijk van de zon en van de prachtige omgeving die Turkije te bieden heeft. Tussendoor is er uiteraard genoeg tijd om een verfrissende duik te nemen in het kristal heldere water.

Wil je na een week meezeilen je vakantie nog een aantal dagen of een week verlengen?
Dat kan we werken samen met een aantal hotels en kunnen deze verlenging ook voor je verzorgen.
Zo kun je je reis in Göcek verlengen met overnachtingen bij Hotel Göcek Naz. Kijk hier voor een impressie en meer info.

Laat ons weten wat je wensen zijn en we stellen samen een reis met je samen.
Mail ons met je wensen en wij gaan aan de slag voor je.
Captain Jack Yachting heet je welkom aan boord!