Captain Jack

Zakelijk zeilen

Teambuilding aan boord van een houten zeilschip

Zakelijk zeilen op de Captain Jack, we verwelkomen je graag aan boord. Wil je een zakelijke training organiseren?  Een week teambuilding doen, of een nieuwe strategie neerzetten?

Een week op de Captain Jack varend van de ene inspirerende plek naar de volgende zal zeker zorgen voor veel mooie nieuwe plannen. Zon, zee en zaken doen in een ontspannen sfeer aan boord, op de Captain Jack is het mogelijk. Zo word zakelijk zeilen wel heel erg leuk.

In een stimulerende omgeving ontstaan vaak de meest creatieve ideeën. Het helpt bij het maken van nieuwe strategieën en het vinden van oplossingen. Tijdens deze zakelijke reis is er alle mogelijkheid tot brainstormen, werken aan een teamgevoel en dit stimuleren, personeel belonen voor alle inzet, nieuwe doelen stellen voor je bedrijf, een cursus volgen of elkaar gewoon simpel weg beter leren kennen en elkaars sterke en want minder sterke eigenschappen ontdekken.

Al staat het werk centraal, een training of teambuilding op de Captain Jack geeft naast de gezelligheid en het harde werken ook een positieve uitwerking op de sfeer op het werk. Samen bouwen, uitwaaien, lekker eten en tijd voor meer persoonlijke gesprekken. Welke de samenwerking zeker ten goede komen.

Gedurende de dag zorgen we voor de innerlijke mens zodat jullie de beste ideeën kunnen ontwikkelen. En na het werk is er tijd voor ontspanning. Gezellig borrelend terwijl wij de BBQ aansteken en je langzaam de zin in de zee ziet zakken

Er zijn vele mogelijkheden en iedere cruise heeft weer een ander doel. Jullie bepalen dit doel en wij zorgen voor een mooie verzorgde week. Waarbij de activiteiten aan boord plaats kunnen of aan land als dat gewenst is.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van zakelijke zeilen? Mail ons en we stellen samen een reis naar wens samen.