Captain Jack

Kidscruise

kids-cruise

Kidscruise op de Captain Jack

Kom genieten van een zeilvakantie met kinderen  op onze kidscruise. Ontdek samen met je kinderen een van de mooiste kustroutes van de Middellandse Zee. Zwemmen, spelletjes doen, kanoën, snorkelen in een kristalheldere zee en een bezoekje brengen aan authentieke vissersdorpjes. Het zijn de ingrediënten voor een fantastische vakantie met kinderen.

Natuurlijk kun je als ouders ook regelmatig even achterover leunen terwijl de kinderen vriendjes maken en plezier hebben met hun leeftijdsgenootjes.

Voor de avonturiers onder de kinderen: waan je op een heus piratenschip, hijs de zeilen en houdt de kustlijn scherp in de gaten om te zien of er andere piraten aan de horizon verschijnen! Captain Jack en zijn bemanning leren je de kneepjes van het zeemansvak en zorgen voor een onvergetelijke kindervakantie. Veiligheid staat voorop en de ervaren bemanning houdt alle kids goed in de gaten. Zo kijken we iedere dag naar het weer. Voor de jonge kinderen zijn er zwemvesten die ze tijdens het zeilen dragen want veiligheid staat op nummer 1 bij ons.

Slapen onder de sterren, zwemmen, spelletjes, heerlijk eten, snorkelen & vissen…..en vooral genieten met je kinderen van deze zeilvakantie. Maar ook een vakantie in combinatie met kinderyoga behoort tot de mogelijkheden.

De kidscruise is ook zeer geschikt en ideaal voor alleenstaande ouders. Terwijl de kinderen genieten en spelen met andere kinderen, genieten de ouders ook van een goed verzorgde vakantie en worden helemaal in de watten gelegd.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor de kidscruise en wat voor leuke mogelijkheden er allemaal zijn tijdens deze kindervakantie? En als je speciale wensen hebt voor een vakantie met kinderen, dan zorgen we er voor dat we deze goed mogelijk in de week verwerken. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Wil je na een week meezeilen je vakantie nog een aantal dagen of een week verlengen?
Dat kan, we werken samen met een aantal hotels en kunnen deze verlenging ook voor je verzorgen.
Zo kun je je reis in Göcek verlengen met overnachtingen bij Hotel Göcek Naz. Kijk hier voor een impressie en meer info.

Kom samen met ons genieten van een zeilvakantie met kinderen, de perfecte kindervakantie!
Schip Ahoy!