Captain Jack

Blue cruise

blue cruise

De blue cruise, een zeer ontspannen zeilvakantie

De blue cruise brengt je op de mooiste plekjes langs de kusten van Turkije en Griekenland.

Genieten van zon, de azuurblauwe zee, wind en rust. We varen in de Golf van Hisaronu en de Golf van Fethiye, gaan voor anker in prachtige baaitjes of zoeken een plekje in de haven van authentieke Turkse dorpjes als Selimiye, Datça, Bozburun en Fethiye. Als er voldoende wind is, hijsen we de zeilen en is er mogelijkheid om mee te zeilen.

De ontdekkingstocht voert u langs schitterende eilanden, verscholen baaien, mooie witte zandstranden, oude vissersdorpjes, antieke steden, ruïnes uit de oudheid en andere prachtige ongerepte plekjes. In deze oase van rust en natuurschoon bent u even hélemaal weg van de drukte van alledag.

Als er wat minder wind is of er een langere afstand overbrugd moet worden, zal er er ook op de motor gevaren worden. De kapitein bespreekt zoveel mogelijk de wensen van alle deelnemers en laat ’s ochtends zien wat gezien het weer en de totale route de opties zijn. Wat brengt de dag; waar gaan we voor anker of welk plaatsje doen we aan.
De blue cruise is een zeer ontspannen zeilvakantie waarin niets hoeft en alles mag!

Tijdens de blue cruise is er uiteraard ook tijd en volop mogelijkheden voor excursies. Bezoek authentieke dorpjes, een hamam of bijvoorbeeld de jachtbouw van de mooie Gulet schepen. Er is van alles mogelijk en we geven je graag advies en informatie over de mogelijkheden.

Kijk bij de routes op onze site voor de mogelijkheden. En heb je voorkeur voor een speciale route tijdens de blue cruise? Laat het ons weten en mail ons dan.

Wil je na een week meezeilen je vakantie nog een aantal dagen of een week verlengen?
Dat kan we werken samen met een aantal hotels en kunnen deze verlenging ook voor je verzorgen.
Zo kun je je reis in Göcek verlengen met overnachtingen bij Hotel Göcek Naz. Kijk hier voor een impressie en meer info.

Ben je benieuwd wat onze vorige gasten van hun verblijf op de Captain Jack vonden? Neem een kijkje op zoover en lees hun ervaringen.